:: Wie ben ik

Anouk Voorhuis, eigenaar van A Support. In 1992 begon ik aan mijn eerste baan; secretaresse bij N.V. (Economisch Herstel) Zeedijk te Amsterdam. Hier heb ik 8 jaren met enorm veel plezier gewerkt. De diversiteit aan werkzaamheden was groot: het verhuren van woningen en bedrijfsruimten, eerste aanspreekpunt voor bewoners en ondernemers, organisatie van diverse festiviteiten op de Zeedijk, huuradministratie en meer.

In 1999 heb ik de overstap gemaakt naar een totaal ander bedrijf: Theodoor Gilissen Bankiers te Amsterdam, een private bank voor een selecte groep vermogende cliënten. Hier heb ik gewerkt als directiesecretaresse en medewerker Juridische Zaken. Theodoor Gilissen Bankiers heeft in 2001 een vestiging geopend in Enschede en aangezien ik wel weer terug wilde naar Twente, was dit voor mij een ideale mogelijkheid. Met een kleine, leuke club mensen, zijn we vol goede moed aan de slag gegaan. Helaas heeft Theodoor Gilissen Bankiers 1 jaar na de opening besloten de deuren van kantoor Enschede weer te sluiten.

Met het verdwijnen van Theodoor Gilissen Bankiers, kwam er ook een nieuwe bank in Enschede: Friesland Bank NV. Hier heb ik met veel plezier 4,5 jaar gewerkt als commercieel ondersteuner Private Banking. In 2006 ben ik overgestapt naar Central Europe Group, een investeringsmaatschappij met projecten in een groot aantal Oost Europese landen. Ik heb hier tot 1 januari 2008 (de start van A Support) gewerkt.